Vedinkasto ja utareen hoitoaineet

Quarter Care

Quarter Care on luonnollinen utareen hoitoaine lehmille, jota käytetään sumuttamalla spraypullosta. Tuotteen väri merkitsee hoidetun neljänneksen. Hoitaa ja rauhoittaa utareen ihoa. Quarter Care tehostaa utareen pintaverenkiertoa. Sisältää piparminttuöljyä.

Käyttö: Jokaisen lypsyn jälkeen, niin kauan kuin on tarpeen. Normaalisti 2-4 pv. Sumutetaan puhtaaseen neljännekseen. Jos utareessa paljon karvoja, niin aine hierotaan kiinni ihoon.


Bio 100 -lämmittävä hierontaneste

Auttaa vilkastuttamaan luonnollisesti pintaverenkiertoa ja helpottaa eläimen oloa utare- ja niveltulehduksen aikana.

Käyttö: Levitetään vedellä kostutetuilla käsillä suoraan iholle 2 krt/vrk tarpeen mukaan.


Bio Creme -ihonhoitoaine

Vaurioituneen ja kutisevan ihon hoitoon. Koostumus: Calendula, Urtica, Hypercum.


Power Kasto- vedinkastoaine

Laadukkaista raaka-aineista valmistettu tuote vedinten hoitoon ja desinfiointiin lypsyn jälkeen. 

  • Tuhoaa bakteereja tehokkaasti vedinten pinnalta
  • Käyttövalmis liuos sumutettavaksi / kastamalla vetimiin
  • Soveltuu käytettäväksi lypsyrobotteihin
  • Sisältää hyttyskarkotteen
  • Sisältää mm. klooriheksidiinidiglugonaattia ja glyseriiniä
  • Pakkauskoko 20 / 200 ltr


Green Dip -vedinkastoaine

Väritön maitohappopohjainen uuden sukupolven 2-komponenttinen vedinhoitoaine. Suojaa, desinfioi, hoitaa, ei tahraa.

Green Dip pitää vedinkanavan sulkumekanismin kunnossa ja vahvistaa siinä olevaa keratiini-tulppaa estäen tulehdusbakteereja pääsemästä vedinkanavaan. (Jopa 86%
alkulypsykauden utaretulehduksista liittyy vedinkanavan avoimuuteen.)

Green Dip tuhoaa bakteerit, virukset, hiivan ja sienet 15 sekunnissa, myös S. Aureuksen. Aine muodostaa hengittävän suojakalvon bakteereja vastaan vetimen pinnalle.Bakteereja tuhoava vaikutus kestää seuraavaan lypsyyn saakka. Green Dipille bakteerit eivät muodostu kuitenkaan resistenteiksi. Green Dip kuivuu nopeasti vetimen pinnalle ja se on helppo pyyhkiä pois ennen seuraavaa lypsyä.

Green Dip sisältää allantoinia, mikä nopeuttaa haavojen, lehmärokon, herpeksen sekä syylien paranemista tehokkaasti ja pehmentää vetimen ihon silkinpehmeäksi. Suositellaan annettavaksi hiehoille, alkaen 14 vrk ennen poikimista. Pakkaus 2 x 20 litraa, riittää noin 1 vuodeksi 15 lehmälle.


Power-Pesu vedinten pesuaine

Hoitava ja tehokas vedinten ja utareen pesuaine. Käytetään ennen lypsyä suoritettavaan vedinten ja utareiden puhdistukseen.

Käyttö: Laimennetaan haalealla vedellä 0,5-1,0 % liuokseksi (0,5-1,0 dl / 10 ltr vettä). Vetimet puhdistetaan pesunesteeseen kostutetulla lypsyliinalla ja kuivataan kuivalla liinalla.

Käytä joka lehmällä puhdas lypsyliina. Lehmän muita alueita pestäessä anna liuoksen vaikuttaa muutama minuutti levityksen jälkeen. Huuhtele haalealla vedellä. Pakkauskoko 20 / 200 ltr


Udder Care

udder care

Udder Care on nestemäinen utareen ja vedintenhoitoaine. Sitä voidaan käyttää lypsyn jälkeen kastamalla tai suihkeena suoraan kohteeseen. Soveltuu käytettäväksi lypsyrobotin kautta. Tuote sisältää lanoliinia, glyseriinia, maitohappoa ja yrttiuutteita. 

Puhdistaa vetimiä ja ihoa. Hygieeninen. Rauhoitaa ja hoitaa ihoa.. Sekoitetaan veteen suhteessa 1:9. Kuivalle iholle sekoitussuhde 1:5. 

Tutustu myös muihin Agripalvelu Antti Kangas Oy:n tuotteisiin ja tee tilaus!

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!